5 % bonus evropských sektorových indexů - v úpisu do 03.08.2018!

5 % bonus evropských sektorových indexů - v úpisu do 03.08.2018!

splatnost 3 roky, fixní roční úrok 5 % a bariéra položená na 50 % počátečních hodnot podkladových indexů

5 % bonus evropských sektorových indexů nabízí fixní roční úrokový výnos ve výši 5 % a částečné zajištění investovaného kapitálu. Fixní úrok bude v každém případě ročně vyplacen, nezávisle na vývoji podkladových indexů.

Podkladové aktivum:

tohoto certifikátu je složeno ze tří evropských indexů:

  • EURO STOXX® Banks Index se skládá z 27 vedoucích finančních institucí z 9 zemí Eurozóny a vytváří tak benchmark evropského bankovního sektoru. V indexu jsou například španělská Banco Santander, francouzská Société Générale, německá Commerzbank, rakouská RBI a Erste Group Bank.
     
  • STOXX® Europe 600 Basic Resources Index je složen z 22 evropských společností zpracovávajících základní materiály (komodity). V tomto sektorovém benchmarku jsou například těžební společnosti jako Rio Tinto a BHP Billiton jakož i ocelářský obr ArcelorMittal, ale také voestalpine AG z rakouského Linze.
     
  • STOXX® Europe 600 Health Care Index v tomto indexu obsažené společnosti jsou vedoucí poskytovatelé zdravotnických technologií a farmacie. Všech 52 zástupců indexu mají sídlo v Evropě. Mezi nimi se například nachází vedoucí evropské společnosti Novartis, Roche, Merck a AstraZeneca

Certifikát bude splacen za 100 % nominální hodnoty ke dni splatnosti (srpen 2021), za předpokladu, že během období pozorování budou ceny všech tří podkladových indexů vždy nad bariérou na 50 % (průběžnépozorování).

Bude-li kdykoliv během období pozorování Bariéra stanovená na 50 % počáteční hodnoty podkladových indexů dosažena či prolomena, bude v den splatnosti vyplacena hodnota certifikátu odpovídající částce nominální hodnoty certifikátu snížené o stejný počet procent, o kolik procent došlo ke snížení hodnoty podkladového indexu s negativnějším vývojem k poslednímu dni pozorování v porovnání s počáteční hodnotou tohoto podkladového indexu. I v případě, že bariéra bude dosažena nebo proražena, je maximální možná výplata omezena částkou EUR 1.000 za certifikát. Investor se nepodílí na růstu hodnoty indexů nad počáteční hodnoty podkladových indexů. - "worst of").

Emisní cena 100 % (nominální hodnota EUR 1.000) během upisovacího období. Další informace jakož i dokument sdělení klíčových informací naleznete na produktové stránce.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na +43 1 515 20-484.

Team “Strukturovaných produktů” Raiffeisen Centrobank



Konečné podmínky k tomuto produktu jsou uloženy u Österreichische Kontrollbank AG a byly schváleny rakouským Úřadem pro dohled nad finančním trhem. Veškeré produkty podléhají Základnímu prospektu pro Emisní program Raiffeisen Centrobank AG (včetně případných dodatků), který je zveřejněn na www.rcb.at/Prospekty k cenným papírům a obsahují rizika a podmínky finančních produktů.

Další informace naleznete také ve sdělení klíčových informací k jednotlivým produktům zveřejněné na www.rcb.at.

Raiffeisen Centrobank AG podléhá rovněž dohledu Evropské Centrální Banky (ECB) dle jednotných principů dohledu (Single Suppervisory Mechanism - SSM), který se skládá z národních odpovědných orgánů ECB. (nařízení EU číslo 1024/2013 - SSM-nařízení - Council Regulation (EU) No 1024/2013.

Základní data:
  • ISIN: AT0000A21TA1
  • Den prvního ocenění: 06.08.2018
  • Splatnost: 2,5 roky
    (Den splatnosti: 09.08.2021)
  • Uvedení na trh: Vídeň, Frankfurt, Stuttgart
Kontakt
Team Investičních produktů
T: +420 800 900 900
F: +420 234 402 887
E: InvestmentProduct(at)rb.cz