5 % bonus evropských sektorových indexů 2 - v úpisu do 17.09.2018!

5 % bonus evropských sektorových indexů 2 - v úpisu do 17.09.2018!

splatnost 3 roky, fixní roční úrok 5 % a bariéra položená na 50 % počátečních hodnot podkladových indexů

5 % bonus evropských sektorových indexů 2 nabízí fixní roční úrokový výnos ve výši 5 % a částečné zajištění investovaného kapitálu. Fixní úrok bude v každém případě ročně vyplacen, nezávisle na vývoji podkladových indexů.

Podkladové aktivum:

tohoto certifikátu je složeno ze tří evropských indexů:

  • EURO STOXX® Banks Index se skládá z 27 vedoucích finančních institucí z 9 zemí Eurozóny a vytváří tak benchmark evropského bankovního sektoru. V indexu jsou například španělská Banco Santander, francouzská Société Générale, německá Commerzbank, rakouská RBI a Erste Group Bank.
     
  • STOXX® Europe 600 Basic Resources Index je složen z 22 evropských společností zpracovávajících základní materiály (komodity). V tomto sektorovém benchmarku jsou například těžební společnosti jako Rio Tinto a BHP Billiton jakož i ocelářský obr ArcelorMittal, ale také voestalpine AG z rakouského Linze.
     
  • STOXX® Europe 600 Health Care Index v tomto indexu obsažené společnosti jsou vedoucí poskytovatelé zdravotnických technologií a farmacie. Všech 52 zástupců indexu mají sídlo v Evropě. Mezi nimi se například nachází vedoucí evropské společnosti Novartis, Roche, Merck a AstraZeneca

Certifikát bude splacen za 100 % nominální hodnoty ke dni splatnosti (srpen 2021), za předpokladu, že během období pozorování budou ceny všech tří podkladových indexů vždy nad bariérou na 50 % (průběžnépozorování).

Bude-li kdykoliv během období pozorování Bariéra stanovená na 50 % počáteční hodnoty podkladových indexů dosažena či prolomena, bude v den splatnosti vyplacena hodnota certifikátu odpovídající částce nominální hodnoty certifikátu snížené o stejný počet procent, o kolik procent došlo ke snížení hodnoty podkladového indexu s negativnějším vývojem k poslednímu dni pozorování v porovnání s počáteční hodnotou tohoto podkladového indexu. I v případě, že bariéra bude dosažena nebo proražena, je maximální možná výplata omezena částkou EUR 1.000 za certifikát. Investor se nepodílí na růstu hodnoty indexů nad počáteční hodnoty podkladových indexů. - "worst of").

Emisní cena 100 % (nominální hodnota EUR 1.000) během upisovacího období. Další informace jakož i dokument sdělení klíčových informací naleznete na produktové stránce.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na +43 1 515 20-484.

Team “Strukturovaných produktů” Raiffeisen Centrobank



The product described herein is subject to and governed by the Base Prospectus (including all supplements and amendments thereto) approved by the Austrian Financial Market Authority (FMA). The Base Prospectus has been deposited at the Oesterreichische Kontrollbank AG, published at www.rcb.at/securitiesprospectus and contains the risks and terms and conditions of the product.

Additional information may also be obtained from the key information document of the product published at www.rcb.at. Raiffeisen Centrobank AG is subject to supervision by the FMA and the Austrian National Bank as well as the European Central Bank within the Single Supervisory Mechanism (Council Regulation (EU) No 1024/2013).

Základní data:
  • ISIN: AT0000A22NX4
  • Den prvního ocenění: 18.09.2018
  • Splatnost: 2,5 roky
    (Den splatnosti: 20.09.2021)
  • Uvedení na trh: Vídeň, Frankfurt, Stuttgart
Kontakt
Team Investičních produktů
T: +420 412 440 000
F: +420 234 402 887
E: InvestmentProduct(at)rb.cz