8 % AKCIOVÝ DLUHOPIS NA LETECKÝ PRŮMYSL - v úpisu do 28.02.2018!

8 % AKCIOVÝ DLUHOPIS NA LETECKÝ PRŮMYSL - v úpisu do 28.02.2018!

Splatnost 2 roky, fixní roční úrok ve výši 8 % a bariéra položená na 59 % počátečních hodnot podkladových akcií.

8 % akciový dluhopis na letecký průmysl nabízí fixní úrokový výnos ve výši 8 %, vyplácený ročně a částečné zajištění investovaného kapitálu. Fixní úrok bude v každém případě ročně vyplácen, nezávisle na vývoji podkladových akcií.

Akciový koš na který je certifikát navázán je složen ze dvou renomovaných evropských Blue-Chips akcií:

  • Airbus SE je největší společnost leteckého průmyslu v Evropě a druhá největší na světě. Tento výrobce letadel provozuje přes 70 vývojových a výrobních středisek, převážně v Německu a Francii. Akcie této společnosti je součásti evropského akciového indexu EURO STOXX 50®.
  • Deutsche Lufthansa AG je největší letecká přepravní společnost v Evropě, měřeno počtem ročně odbavených pasažérů. V německy mluvících zemích jsou jejich aerolinky známé pod názvy Lufthansa, Austrian Airlines a SWISS. Společnost sídlí v německém Kolíně a je součástí německého akciového indexu DAX® .

Výplata ve splatnosti:

Certifikát bude splacen za 100 % nominální hodnoty ke dni splatnosti (březen 2020), za předpokladu, že během období pozorování budou ceny obou podkladových akcií vždy nad bariérou na 59 % (průběžnédenní pozorování).

100 % nominální hodnoty bude také vyplaceno v případě, že závěrečné kurzy podkladových akcií budou nad svými počátečními hodnotami k poslednímu dni pozorování, nezávisle na tom zda byla bariéra na 59 % dosažena nebo proražena některou z nich během období pozorování. V případě, že bude dosažena nebo proražena bariéra a k poslednímu dni pozorování bude závěrečný kurz alespoň jedné z podkladových akcií pod svou počáteční hodnotou, obdrží investor akcii s nejhorším vývojem (procentní vývoj od počáteční hodnoty k uzavírací hodnotě k poslednímu dni pozorování - "worst of").

Emisní cena 100 % (nominální hodnota EUR 1.000) během upisovacího období.

Další informace jakož i dokument sdělení klíčových informací naleznete na produktové stránce.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na +43 1 515 20-484.

Team “Strukturovaných produktů” Raiffeisen Centrobank



Konečné podmínky k tomuto produktu jsou uloženy u Österreichische Kontrollbank AG a byly schváleny rakouským Úřadem pro dohled nad finančním trhem. Veškeré produkty podléhají Základnímu prospektu pro Emisní program Raiffeisen Centrobank AG (včetně případných dodatků), který je zveřejněn na www.rcb.at/Prospekty k cenným papírům a obsahují rizika a podmínky finančních produktů.

Další informace naleznete také ve sdělení klíčových informací k jednotlivým produktům zveřejněné na www.rcb.at.

Raiffeisen Centrobank AG podléhá rovněž dohledu Evropské Centrální Banky (ECB) dle jednotných principů dohledu (Single Suppervisory Mechanism - SSM), který se skládá z národních odpovědných orgánů ECB. (nařízení EU číslo 1024/2013 - SSM-nařízení - Council Regulation (EU) No 1024/2013.

Kontakt
Team Investičních produktů
T: +420 412 440 000
F: +420 234 402 887
E: InvestmentProduct(at)rb.cz