Porsche Expres - v úpisu do 24.08.2018!

Porsche Expres - v úpisu do 24.08.2018!

Příležitost k výnosu od 9,11 % do 45,55 % a maximální splatnost 5 let.

Expres certifikát Porsche Expres nabízí investorům jak možnost atraktivního výnosu, tak i možnost předčasného ukončení certifikátu z důvodu splnění podmínek certifikátu. Jako podkladové aktivum je zvolena akcie německého výrobce motorových vozidel Porsche Automobil Holding SE. Certifikát je primárně určen investorům, kteří v následujících letech očekávají stagnující či mírně rostoucí cenu této akcie a přitom nabízí atraktivní příležitost k výnosu ve výši 9,11 % ročně.

Splatnost:

K datům pozorování úrovně pro předčasné ukončení bude aktuální uzavírací hodnota podkladové akcie porovnána s danou úrovní pro předčasné ukončení: bude-li uzavírací hodnota podkladové akcie k datu pozorování úrovně pro předčasné ukončení rovna nebo vyšší než úroveň pro předčasné ukončení, dojde k (předčasnému) splacení certifikátu za předem určenou výši výplaty.

Příležitost k výnosu:

Čím delší doba trvání certifikátu, tím vyšší výplata (mezi 109,11 % a 145,55 % nominální hodnoty). Bude-li uzavírací hodnota podkladové akcie ve sledovaný den pozorování úrovně pro předčasné ukončení pod Úrovní pro předčasné ukončení, nebude vyplacena žádná výplata a produkt nebude předčasně ukončen. Výše výplaty pro další rok se zvýší o 9,11 % až do maximálně 45,55 %.

Ochranný mechanismus:

Nedojde-li v období trvání produktu k předčasnému ukončení certifikátu, a současně pokud bude uzavírací hodnota podkladové akcie k poslednímu dni pozorování bariéry na nebo nad 56 % počáteční hodnoty, obdrží investor k datu splatnosti nominální hodnotu certifikátu ve výši EUR 1.000 (mechanismus ochranné bariéry).

Bude-li v poslední den pozorování bariéra stanovená na 56 % počáteční hodnoty podkladové akcie dosažena nebo prolomena, dojde k datu splatnosti k fyzickému doručení akcií Porsche Automobil Holding SE. V tom případě bude doručen předem definovaný počet akcií z data fixace (nominální hodnota / cena) na investiční účet investora. Rozdíl na „celé kusy“ bude vyplacen na účet.

Emisní cena 100 % (nominální hodnota EUR 1.000) během upisovacího období. Další informace jakož i dokument sdělení klíčových informací naleznete na produktové stránce.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na +43 1 515 20-484.

Team “Strukturovaných produktů” Raiffeisen Centrobank



Konečné podmínky k tomuto produktu jsou uloženy u Österreichische Kontrollbank AG a byly schváleny rakouským Úřadem pro dohled nad finančním trhem. Veškeré produkty podléhají Základnímu prospektu pro Emisní program Raiffeisen Centrobank AG (včetně případných dodatků), který je zveřejněn na www.rcb.at/Prospekty k cenným papírům a obsahují rizika a podmínky finančních produktů.

Další informace naleznete také ve sdělení klíčových informací k jednotlivým produktům zveřejněné na www.rcb.at.

Raiffeisen Centrobank AG podléhá rovněž dohledu Evropské Centrální Banky (ECB) dle jednotných principů dohledu (Single Suppervisory Mechanism - SSM), který se skládá z národních odpovědných orgánů ECB. (nařízení EU číslo 1024/2013 - SSM-nařízení - Council Regulation (EU) No 1024/2013.

Základní data:
  • ISIN: AT0000A22EU9
  • Den prvního ocenění: 27.08.2018
  • Splatnost: min. 4,5 roky, max. 0,5 let
  • Uvedení na trh: Vídeň, Frankfurt, Stuttgart
Kontakt
Team Investičních produktů
T: +420 412 440 000
F: +420 234 402 887
E: InvestmentProduct(at)rb.cz