Ropa Bonus 32 - v úpisu do 23.02.2018!

Ropa Bonus 32 - v úpisu do 23.02.2018!

Příležitost k bonusovému výnosu ve výši 12,5 % k datu splatnosti, splatnost 2 roky a bariéra na 65%.

S bonusovým certifikátem Ropa Bonus 32 od Raiffeisen Centrobank získá investor ke dni splatnosti (únor 2020) bonusový výnos ve výši 12,5 %, pokud během období pozorování neztratí cena ropy 35 % nebo více ze své počáteční hodnoty (uzavírací hodnota k datu fixace). Díky rizikovému polštáři je certifikát Ropa Bonus 32 vhodný pro všechny investory, kteří hledají příležitost s menším rizikem v porovnání s přímou investicí do ropy a kteří chtějí docílit nadprůměrný výnos i při stagnující ceně ropy.

Výplatní profil:

K datu fixace bude stanovena počáteční hodnota ropy (uzavírací hodnota Futures kontraktu s nejkratší splatností, „Front Month Future“), bariéra a výše bonusu. Uzavírací hodnota Brent Crude Oil Futures bude během období pozorování denně sledována a porovnávána s bariérou. Investor obdrží ke dni splatnosti bonusový výnos ve výši EUR 112,50 za certifikát, bude-li hodnota ropy Brent během období pozorování vždy nad bariérou ve výši 65 %.

Bude-li dosažena, respektive proražena bariéra 65 % z počáteční hodnoty Brent Crude Oil Futures, bude výplata ke dni spatnosti odpovídat vývoji hodnoty Brent Crude Oil Futures (procentní vývoj od počáteční hodnoty do posledního dne pozorování). Ani v případě, že bude proražena bariéra, nebude investor participovat na případném růstu ceny ropy nad bonusovou úroveň ve výši EUR 112,50 za certifikát.

Emisní cena EUR 100 během upisovacího období.

Další informace jakož i dokument sdělení klíčových informací naleznete na produktové stránce.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na +43 1 515 20-484.

Team “Strukturovaných produktů” Raiffeisen Centrobank



Konečné podmínky k tomuto produktu jsou uloženy u Österreichische Kontrollbank AG a byly schváleny rakouským Úřadem pro dohled nad finančním trhem. Veškeré produkty podléhají Základnímu prospektu pro Emisní program Raiffeisen Centrobank AG (včetně případných dodatků), který je zveřejněn na www.rcb.at/Prospekty k cenným papírům a obsahují rizika a podmínky finančních produktů.

Další informace naleznete také ve sdělení klíčových informací k jednotlivým produktům zveřejněné na www.rcb.at.

Raiffeisen Centrobank AG podléhá rovněž dohledu Evropské Centrální Banky (ECB) dle jednotných principů dohledu (Single Suppervisory Mechanism - SSM), který se skládá z národních odpovědných orgánů ECB. (nařízení EU číslo 1024/2013 - SSM-nařízení - Council Regulation (EU) No 1024/2013.

Kontakt
Team Investičních produktů
T: +420 412 440 000
F: +420 234 402 887
E: InvestmentProduct(at)rb.cz