USD Evropa Expres-Bond - v úpisu do 30.11.2018!

USD Evropa Expres-Bond - v úpisu do 30.11.2018!

S expresem rychleji v cíli – příležitost k zisku 5 % až 25 % při maximálně 5-ti leté splatnosti

Certifikát USD Evropa Expres-Bond spojuje příležitost k atraktivnímu výnosu s možností předčasného ukončení a 100% kapitálovou garanci k datu splatnosti certifikátu. Jako podkladové aktivum u tohoto produktu byl zvolen index EURO STOXX 50®, který obsahuje 50 největších společností Eurozóny. Investoři, kteří očekávají, že tento evropských akciový barometr bude v následujích letech na nebo nad úrovní pro výplatu (viz tabulka níže), mají s tímto certifikátem příležitost k atraktivnímu výnosu.

SPLATNOST:

Splatnost tohoto certifikátu je minimálně 1 rok a maximálně 5 let. Bude-li uzavírací hodnota podkladového indexu EURO STOXX 50® k příslušnému dni pozorování na nebo nad úrovní výplaty, následuje (předčasné) splacení ve výši stanovené výplatním profilem.

PŘÍLEŽITOST K VÝNOSU:

Čím delší bude splatnost, tím vyšší bude výplatní hodnota certifikátu (v rozmezí 105 % až 125 % nominální hodnoty). Bude-li uzavírací hodnota podkladového indexu k ročnímu datu pozorování pod úrovní výplaty, prodlouží se splatnost o jeden rok a zároveň se ročně navýší možná výplata o 5 % až na maximální možný výnos 25 %.

YIELD OPPORTUNITY:

The longer the term is, the higher is the termination price. If the index quotes below its termination level at the respective annual valuation date, the term extends by another year and the potential termination price rises by 5% of the nominal value.

1. rok
úroveň výplaty: 100 % (= počáteční hodnota) 

výše výplaty:

105 % nominální hodnoty

 

2. rok
úroveň výplaty: 100 % (= počáteční hodnota)

výše výplaty:

110 % nominální hodnoty

 

3. rok
úroveň výplaty: 100 % (= počáteční hodnota)

výše výplaty:

115 % nominální hodnoty

 

4. rok
úroveň výplaty: 100 % (= počáteční hodnota)

výše výplaty:

120 % nominální hodnoty

 

5. rok
úroveň výplaty: 100 % (= počáteční hodnota)

výše výplaty:

125 % nominální hodnoty

 

Nedojde-li v prvních čtyřech letech k předčasnému ukončení certifikátu a bude-li k pátému a zároveň poslednímu dni pozorování hodnota akcie pod úrovní výplaty ve výši 100 % počáteční hodnoty, obdrží investor k datu splatnosti nominální hodnotu certifikátu ve výši USD 1.000 (kapitálová garance).

Emisní cena 100 % (nominální hodnota USD 1.000) během upisovacího období. Další informace jakož i dokument sdělení klíčových informací naleznete na produktové stránce.

Expresní certifikáty - ve zkratce:

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na +43 1 515 20-484.

Team “Strukturovaných produktů” Raiffeisen Centrobank



Konečné podmínky k tomuto produktu jsou uloženy u Österreichische Kontrollbank AG a byly schváleny rakouským Úřadem pro dohled nad finančním trhem. Veškeré produkty podléhají Základnímu prospektu pro Emisní program Raiffeisen Centrobank AG (včetně případných dodatků), který je zveřejněn na www.rcb.at/Prospekty k cenným papírům a obsahují rizika a podmínky finančních produktů.

Další informace naleznete také ve sdělení klíčových informací k jednotlivým produktům zveřejněné na www.rcb.at.

Raiffeisen Centrobank AG podléhá rovněž dohledu Evropské Centrální Banky (ECB) dle jednotných principů dohledu (Single Suppervisory Mechanism - SSM), který se skládá z národních odpovědných orgánů ECB. (nařízení EU číslo 1024/2013 - SSM-nařízení - Council Regulation (EU) No 1024/2013.

Kontakt
Team Investičních produktů
T: +420 412 440 000
F: +420 234 402 887
E: InvestmentProduct(at)rb.cz