Proč investovat?

V poslední době se vyplatí velmi dobře se orientovat na kapitálových trzích, kde se odehrávají významné události každý den. Neznalost těchto změn a jejich následků může způsobit každému z nás nečekané těžkosti a ztráty v běžném životě. Pro eliminaci těchto vlivů pro vás Raiffeisenbank a.s. připravila možnost jak dlouhodobého investování, ale i krátkodobého obchodování na kapitálových trzích.

Každý z vás má možnost investovat na kapitálových trzích do různých instrumentů na různých zahraničních trzích přesně podle svých potřeb, např. podle svých požadavků na rizikovost jednotlivých instrumentů, délku investice atd.

Portál a Broker

Investiční portál nabízí několik funkcí. Vedle přehledu základních ekonomických informací, tržních pohybů cen různých instrumentů, kurzů a komodit máte navíc možnost vyzkoušet si obchodování "nanečisto". Přehled významných zpráv naleznete v sekci Zprávy a analýzy, v sekci Trhy naleznete ceny různých instrumentů, přehled možností investic v sekci Investiční produkty. Vzdělávat se můžete v sekci Možnosti investic. Po jednoduché registraci v sekci můj RBroker můžete také zkusit sledovat ceny a zadat testovací objednávky. 

Reálné obchodování je ve vysoké míře automatizované a Broker je pod dohledem dealerů útvaru Treasury. Broker nabízí kompletní přehled investovaného portfolia a jeho výkonnosti, přehled obchodů, stav objednávek, stav na investičním účtu a další potřebné informace.

 

Rady a podněty naleznete na stránce FAQ

Jak začít?

1. uzavřít na pobočce smlouvu. Vhodnou pobočku si vyberete a můžete předem kontaktovat emailem přes "obálku" níže na této stránce

2. získat obálku s PIN

3. poslat na účet vstupní investici a rozhodnout se o způsobu investování (pravidelné a nebo nárazové)

4. projít si Akademii investování

5. vybrat si vhodnou investici

6. přihlásit se do RBrokera

7. uskutečnit objednávku

8. pokud si chcete obchodování zkusit, použijte menu můjRBroker a např. Virtuální portfolio

Registrace

Pro přístup na některé stránky v menu je potřeba se zaregistrovat na portálu a nebo po nalogování do Brokera.

Registrace je přístupná v menu "můj RBroker"

Další detaily naleznete na stránce RBroker.

Obchodníci:

Eva Polánová +420 234 401 803
Jakub Schermer +420 234 401 838
Jakub Veselský +420 234 401 819
Marek Štamberg +420 234 401 827

TECHNICKÁ PODPORA