Raiffeisen Centrobank

Raiffeisen Centrobank je dceřinou společností Raiffeisen Bank International AG, která drží 654999 z 655000 jmenovité hodnoty akcií kapitálu prostřednictvím RBI KI- Beteiligungs GmbH a její dceřiné společnosti RBI IB Beteiligungs GmbH. Zbývající nominální hodnota akcií je v držení Services Lexxus Holding GmbH ,stoprocentní dceřiná společnost Raiffeisen International Invest Holding GmbH , která je také plně vlastněna Raiffeisen Bank International AG.



Raiffesen Centrobank je integrována do přední rakouské investiční banky se silným zaměřením na střední a východní Evropu , odbor Privátního bankovnictví Raiffeisen Centrobank poskytuje individuální přístup se zaměřením na investiční poradenství při zachování nejvyšších standardů kvality, podobně jako celá skupina Raiffeisen.

Naše zaměření je na zachování současné hodnoty aktiv a klientům pomáháme řídit rizika tak, aby odpovídala výnosu. Úspěchu jsme dosáhli - a to i v náročných časech - podporuje nás naše filozofie, které jsme zůstali věrni.

V řízení portfolia je naší nejvyšší prioritou velmi individuální investiční poradenství se silnými výkony k dosažení celkové spokojenosti zákazníků. Děláme bez standardizovaných portfolií určených pro tradiční investiční typologií, ale přikládáme značný význam " produktové svobodě ".

Jsme jedna z největších rakouských brokerských firem, při čemž jsme napojeni na řadu renomovaných východních a západních evropských burz. To nám umožňuje nabídnout našim zákazníkům jedinečnou nabídku, kdy uspokojujeme potřeby na základě kupních a prodejních doporučení. Jedna z našich největších výhod - příkazy jsou uspokojeny během několika minut.

Další informace

RCB